Kárpátalja | 2021. 06. 04. – 10:38 |
Fotó: zk.dsns.gov.ua

Június 2-án kijevi idő szerint 5 óra 10 perckor a sürgősségi mentőszolgálathoz bejelentés érkezett arról, hogy Salánkon (Tiszaújlaki kistérség) tűz ütött ki egy 64 éves helyi lakos háztartásának területén.

A tüzet a tulajdonos vette észre,

amikor már a tűz elhatalmasodott a lakóépület és az istálló tetőinek jelentős területén.

A hívás után fél órával, 5 óra 40 percre a tűzoltóknak sikerült lokalizálniuk a tüzet. A teljes eloltása 7 óra 10 percig tartott.

A tűz következtében megsemmisült a melléképület és a lakóház 130 négyzetméteres területű teteje, valamint az ott található berendezés.

Ezenkívül az istállóban két háziállat élve égett meg.

Az eset következtében személyi sérülés nem történt.

A nagyszőlősi és a tiszaújlaki tűzoltóknak sikerült megmenteni a házat a pusztulástól. Az illetékes hatóságok vizsgálják a tűz kitörésének okait és körülményeit – olvashatjuk az Ukrán Rendkívüli Helyzetek Állami Szolgálatának (DSZNSZ) kárpátaljai megyei főosztályának honlapján.

Korábban hírt adtunk arról, hogy autóbusz gázolt halálra egy gyalogost a Beregszászi járásban. A helyszínre kiérkező beregszászi rendőrök megállapították, hogy egy 31 éves lembergi férfi Van Hool márkájú autóbusszal Ilosva irányába haladva elütött egy 34 éves beregkisfaludi lakost.


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!