Kárpátinfo.net


| 2021. 06. 30. – 13:28 | Kárpátalja |
Fotó: Babják Zoltán Facebook-bejegyzése

Hirdetés

Babják Zoltán, a Beregszászi kistérség polgármestere közösségi oldalán adott tájékoztatást arról, hogy június 30-án kihelyezett munkaértekezletre került sor Nagymuzsalyban. 

Ennek során a polgármester Makara Viktóriával, a Muzsalyi elöljárói körzet vezetőjével és Nagy Alexandra ügyintézővel tekintették át a megoldásra váró feladatokat.

A bejegyzésből megtudhattuk, hogy többek között megvitatásra került 

a lakosság vezetékes vízzel való ellátását szolgáló rendszer helyi aranybánya forrásainak bevonásával történő kiépítése.

Emellett megbeszélték azt is, miként lehetne megoldani a háztartási hulladék elszállítását az elöljárói körzet azon részeiről, ahová nem tud eljutni a kukásautó.

Szó esett arról is, hogy a terveknek megfelelően e körzetben is megkezdődött az M23 Beregszász-Nagyszőlős-Felsőveresmart autóút egy szakaszának felújítása,

ami lényegesen javítja majd a logisztikát a közösség e régiójában.

Babják Zoltán kiemelte, hogy megtekintették a helyi iskola kazánházát, amelynek tetőszerkezetén hibák vannak. Olyan döntés született, hogy a szakemberek megvizsgálják a tetőt és rendbe hozzák azt.


Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy a Beregszászi kistérségben is betiltják a műanyag koszorúk forgalmazását. Az intézkedés fő oka az, hogy e termékek, pontosabban ezek utilizálásának folyamata, illetve termékei rendkívül veszélyesek az emberekre és a környezetre.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!