Hirado.hu
| 2021. 06. 28. – 18:00 | USA |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Egy turistát talált el egy gellert kapott golyó, miközben családjával sétált a Times Square-en vasárnap késő délután – közölte a New York-i rendőrség.

Az eset egy háztömbnyire történt attól a helytől, ahol a múlt hónapban egy 4 éves kislányt és két másik embert ért lövés - írja a Hirado.

A 21 éves tengerészgyalogos, Samuel Poulin feleségével, testvérével és sógorával sétált a New York-i Mariott Hotel közelében a Times Square-től nem messze, amikor egy gellert kapott golyó a háta felső részén találta el – olvasható a New York Post online hírportál oldalán.

Az erőszak két csoport - valószínűleg CD-árusok - közötti vita közepette tört ki, az egyik színes bőrű férfi a járdáról nyitott tüzet - erősítették meg helyi források.

Az újság birtokába jutott felvételen a férfi zavartalanul céloz a nyüzsgő nagyvárosi tömegben.

Források szerint az áldozat, aki Michigan állam északi részéről látogatott el a Nagy Almába, puszta kézzel vette ki a hátába fúródott lövedéket majd azt átadta a rendőrségnek.

„Éppen egy közeli étteremben ültünk, amikor egy hangos pukkanás hallatszott, és mindenki a szálloda felé rohant” – mondta Sydney Santana, az egyik szemtanú.

Elmondása szerint a rendőrök azonnal lezárták az utca mindkét oldalát, és senkit sem engedtek elmenni a bűntett helyszínéről.

A rendőrök két férfit keresnek, akik feltehetően felelősek a vasárnapi lövöldözésért.

A New York-i rendőrség szerint a lövöldözések és a fegyveres áldozatok száma nagyjából 50 százalékkal nőtt a városban az egy évvel ezelőtti adatokhoz képest.


Hirdetés

Forrás

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!