Hirado.hu
| 2021. 06. 28. – 17:00 | Nagy-Britannia |
Fotó: Internet

Hirdetés

Megdöbbentő eset történt vasárnap hajnalban egy gyorsétterem előtt Angliában.

A helyi idő szerint vasárnap hajnalban egy biztonsági őr az ajtó mellől felkapott egy botot és ütni kezdett egy nőt az angliai Birmingham város egyik McDonald’s étterme előtt – írja a Dailymail, idézi a Hirado.

Az esetről egy videó is napvilágot látott.  

A felvételen látni lehet, ahogy a nő a bejáratnál álló biztonsági őrrel vitatkozik, majd a kezében lévő pohár tartalmát a férfi arcába önti.

A férfi erre azonnal támadásba lendült az elszaladó nő után és verni kezdte, miközben a háttérben nézelődők röhögését lehet hallani. A biztonsági őr már elkezd visszasétálni az ajtó felé, amikor a földön lévő nő mond neki valamit, amire visszamegy és fejen rúgja a nőt.

A helyi rendőrség a Twitter-oldalán vasárnap este bejelentette, hogy a videón látható veréssel kapcsolatban őrizetbe vettek egy 47 éves színes bőrű férfit, testi sértés gyanújával.


Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy 22 és fél évre ítélték a George Floydot megölő rendőrt. Huszonkét és fél évi börtönre ítélte az ügyében eljáró minnesotai bíró pénteken Derek Chauvin volt rendőrt, amiért 2020 májusában őrizetbe vétel közben megölte az afroamerikai George Floydot.

Forrás

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!