Világ | 2021. 06. 18. – 17:00 |
Fotó: Origo

Az ukránok játékosa, Andrij Jarmolenko nagyon vicces hangulatban volt az ukránok meccsét követő sajtótájékoztatón. A focista maga elé rakta a kólásüvegek mellett a sörösüveget is, és elmondta, hogy ő nem válogatós, és bármikor nyitott egy szponzori szerződésre a nagynevű cégekkel. 

Egy korábbi sajtótájékoztatón az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo észrevette, hogy két kólásüveg van előtte, amiket gyorsan távolabb is rakott. Ezt követően magához vett egy vizesflakont, és azt üzente a résztvevőknek, hogy „igyatok inkább vizet!" - írja az Origo.

A francia-német meccs után Paul Pogba Cristiano Ronaldo híressé vált kólás megmozdulását utánozva eltávolította az asztalról a neki bekészített sört.

Az ukránok szélsője, Andrij Jarmolenko most ezekre a szituációra utalt viccesen az ukránok csoportmeccsét követő sajtótájékoztatón.

A focista maga elé rakta a kólásüvegeket és a sörösüveget, majd azt mondta, hogy a cégek nyugodtan vegyék fel vele a kapcsolatot utalva arra,

hogy őt bármikor meg lehet keresni egy jól fizető szponzori szerződéssel.

A derűs pillanatok után visszatette az üvegeket 

Korábban hírt adtunk arról, hogy figyelmeztetett az UEFA Ronaldo kólás akciója miatt. Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) felhívta a részben budapesti rendezésű kontinensviadalon szereplő csapatok figyelmét arra, hogy vannak bizonyos kötelezettségiek a torna szponzorai felé.

Forrás


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!