Ukrajna | 2021. 05. 05. – 10:30 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Zálogházat raboltak ki a romák Beregszászban; Cigi az autó minden zugában (Video); Szerencsejáték, luxusautók, gyilkosságok: klán-világ Németországban; Zelenszkij szerint Ukrajna csak megerősíti az Európai Uniót; Ezen a héten az előzési szabályok betartását ellenőrzik Kárpátalján. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. május 4-én.

Zálogházat raboltak ki a romák Beregszászban

A napokban furcsa eset történt Beregszászban: a helyi romák kiraboltak egy zálogházat, zsákmányukat pedig a szomszédos zálogházban akarták leadni. A rendőrök gyorsan kézre kerítették a tolvajokat, akik ellen eljárást indítanak. Ezenkívül a tisztviselők arról számoltak be, hogy a városban egyre gyakrabban követnek el bűncselekményeket a romák. 

Cigi az autó minden zugában (Video)

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei egy szerb autót ellenőriztek Ásotthalmon. A magyar sofőr nem jelentettek be vám- és adóköteles árut. A szigorított ellenőrzésen a kocsi szinte minden rekeszéből (sárvédők, lökhárító mögül, gumiszőnyegek alól, csomagtér oldalkárpitja mögül) fekete nejlonba csomagolva mintegy 900 doboz cigarettát találtak.

Szerencsejáték, luxusautók, gyilkosságok: klán-világ Németországban

Ilyen hatással van az illegális migráció az alvilágra, az európai városok közbiztonságára és mindarra ami a felszín alatt van. Erről lehet többet megtudni a Klánok hatalma címmel megjelent könyvből, amit a Spiegel TV munkatársai több éves nyomozás után adtak ki.

Zelenszkij szerint Ukrajna csak megerősíti az Európai Uniót

Az Európai Uniónak igazolnia kell, hogy valóban támogatja a továbbra is függetlenségéért küzdő Ukrajna európai integrációs törekvéseit. Ezt Volodimir Zelenszkij, Ukrajna elnöke nyilatkozta Észtország, Lettország, Litvánia és Lengyelország elnökének részvételével folytatott megbeszélés során.

Ezen a héten az előzési szabályok betartását ellenőrzik Kárpátalján

Kárpátalján május 3-8. között a járőrszolgálat munkatársai különös figyelmet fordítanak arra, hogy a sofőrök betartják-e az előzés szabályait. A Kárpátaljai Járőrszolgálat munkatársai  arra kérik a járművezetőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat és legyenek óvatosak az utakon!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!

Hirdessen Ön is a Kárpátinfo hetilapban

Apróhirdetés beküldése
Apróhirdetés feladása a Karpatinfo.net.ua oldalra
  • Az apróhirdetés feladásához a Karpatinfo.net.ua oldalra regisztráció szükséges
  • Magánszemélyek és cégek számára INGYENES