Magyarország | 2021. 05. 25. – 12:08 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Londonban megbeszélést folytat brit partnerével, Boris Johnsonnal – erősítette meg az MTI-nek Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke kedden Brüsszelben.

Előzőleg Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter közösségi oldalán közzétett egy térképet, mely szerint mától négy napon át négy ország öt városában tárgyal Nyugat-Európában,

és a programok között Londonban egy miniszterelnöki tárgyalást is feltüntetett.

Korábban hírt adtunk arról, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádióban bejelentette, hogy kilenc enyhítésről döntött az operatív törzs. A kormányfő elmondta, hogy az ötmillió beoltott elérésekor a kijárási tilalom megszűnik, csakúgy mint az üzletek és éttermek nyitvatartási korlátozása és eltörlik a kötelező maszkviselést a köztereken.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy Magyarország Ungvári Főkonzulátusának Facebook-oldalán közzétették Magyarországra aktuális beutazási szabályait, különös tekintettel a június elsején újra induló Csap-Záhony vonatközlekedésre. A rendelkezésre álló információk alapján 2021. június 01-től megindul a vasúti személyforgalom Záhony Vasúti Határátkelőhelyen.

Forrás

MTI


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!