Kárpátalja | 2021. 05. 18. – 10:46 |
Fotó: zk.gov.ua

Kárpátalján a Técsői Kerületi Rendőrség munkatársai kevesebb mint egy óra alatt kézre kerítették azt a férfit, aki pénzt és autót lopott el egy bustyaházi (Буштино, Técsői járás) nőtől. 

Május 17-én a rendőrökhöz egy bustyaházi nő fordult, aki elmondta, hogy amikor visszatért az iskolából a gyerekkel, látta, hogy a házának ajtaja nyitva van.  

Később észrevette, hogy eltűnt a VAZ-2110 típusú autója. 

A helyszínre kiérkezett rendőrök részletesebben kihallgatták a sértettet. Kiderült, hogy a nőtől az autóján kívül az otthon hagyott pénzét is ellopták. 

A rendőrök kevesebb mint egy óra alatt kézre kerítették a gyanúsítottat.  

A 37 éves férfit letartóztatták.

Kiderült, hogy a férfi előbb betört az áldozat házába, pénztárcájából pénzt és autókulcsot lopott el, majd ismeretlen irányba hajtott. Útközben az erősen ittas állapotban lévő férfi egy kerítésnek csapódott.  

Most a korábban vagyon elleni bűncselekmények miatt elítélt férfit ideiglenes őrizetbe helyezték, a járművet és az ellopott pénzt lefoglalták, és a közeljövőben visszaadják az áldozatnak.  

A nyomozók két büntetőeljárást indítottak a tolvaj ellen. Az ügyben még tart a vizsgálat – jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya.

Korábban hírt adtunk arról, hogy balesetet okozott és elmenekült a helyszínről egy részeg sofőr Kárpátalján. Kárpátalján a perecsenyi rendőrség munkatársai négy jegyzőkönyvet állítottak ki egy nagybereznai sofőr ellen, aki Perecsenyen közlekedési balesetet okozott és elmenekült a helyszínről.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy részegen okozott balesetet egy teherautó sofőrje Ungváron. Május 14-én kijevi idő szerint körülbelül 18 órakor a járőrökhöz bejelentés érkezett arról, hogy Ungváron, a Gagarin utcában baleset történt. 


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!