Kárpátalja | 2021. 05. 18. – 08:00 |
Fotó: zk.gov.ua

Kárpátalján a perecsenyi rendőrség munkatársai négy jegyzőkönyvet állítottak ki egy nagybereznai sofőr ellen, aki Perecsenyen közlekedési balesetet okozott és elmenekült a helyszínről.

A napokban rendőrséghez bejelentés érkezett arról, hogy Perecsenyen, az Uzsanszka utcában egy közlekedési baleset történt. 

A helyszínre a járőrök érkeztek ki, akik megállapították, hogy a VAZ-2105 típusú gépkocsi sofőrje előzés közben nem tartotta be a biztonságos távolságot

és nekiütközött a vele egy irányba haladó MAN típusú teherautónak.

A felelősség elkerülése érdekében a szabálysértő elmenekült a baleset helyszínéről.

A rendőrök térmegfigyelő kamerák segítségével gyorsan azonosították és felkutatták a szabálysértőt. Kiderült, hogy egy 42 éves nagybereznai lakosról van szó. 

A férfi ittasan és jogosítvány nélkül vezetett. 

A járőrök összesen négy közigazgatási jegyzőkönyvet állítottak ki a szabálysértő ellen, kinek további sorsáról a bíróság majd – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.

Korábban hírt adtunk arról, hogy részegen okozott balesetet egy teherautó sofőrje Ungváron. Az ellenőrök megállapították, hogy a teherautó sofőrje nem tartotta be a biztonságos távolságot és nekiütközött a személyautónak.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy balesetet okozott, majd elmenekült a helyszínről egy sofőr Ungváron. A helyszínen az ellenőrök a Hyundai típusú gépkocsi sofőrjét találták, aki elmondta, hogy az egyik útkereszteződésben egy teherautó nekiütközött autójának.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!

Hirdessen Ön is a Kárpátinfo hetilapban

Apróhirdetés beküldése
Apróhirdetés feladása a Karpatinfo.net.ua oldalra
  • Az apróhirdetés feladásához a Karpatinfo.net.ua oldalra regisztráció szükséges
  • Magánszemélyek és cégek számára INGYENES