Ukrajna | 2021. 05. 17. – 09:30 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet


Hamisított PCR-tesztekkel próbáltak bejutni Kárpátaljára; Egy családi együttes története - Fergeteges hangulat Bózsárékkal; Ukrajnában az OKKO és a WOG felfüggesztette a prémium üzemanyagok értékesítését; Interpol által körözött nőt fogtak el a csapi határátkelőn; Csaláson érték a kataszteri szolgálat egykori vezetőjét Kárpátalján. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. május 15-16-án.

Hamisított PCR-tesztekkel próbáltak bejutni Kárpátaljára

Ketten is hamis PCR-teszttel próbálkoztak átkelni a magyar-ukrán határon. Egy ukrán és egy magyar férfi is hamis PCR-tesztet nyújtott át az asztélyi határőröknek. Az ukrán és a magyar állampolgárságú férfi is elismerte, hogy pénzért vásárolták a PCR-teszteket.

Egy családi együttes története - Fergeteges hangulat Bózsárékkal

A halábori Bózsár zenekar mindenkor fergeteges hangulatot teremt esküvőkön, bálokon, születésnapokon, de bármilyen alkalmon. A formációt Bózsár Zoltán és felesége, Marika, illetve öccse, János alkotja. Vallják, szívüket-lelküket beleteszik a fellépésekbe, emellett pedagógusként zenei kultúránkra tanítják a következő generációt.

Ukrajnában az OKKO és a WOG felfüggesztette a prémium üzemanyagok értékesítését

Ukrajnában az OKKO és a WOG töltőállomások május 15-étől felfüggesztették a prémium dízel üzemanyag és a benzin értékesítését. Az OKKO töltőállomásokon május 15-e óta az üzemanyagárak állami szabályozásának bevezetése kapcsán a PULLS 95 és a PULLS Diesel értékesítését ideiglenesen felfüggesztették.

Interpol által körözött nőt fogtak el a csapi határátkelőn

A csapi határátkelőn elfogtak egy Interpol által körözött magyar nőt, akit okmányhamisítással vádolnak. A katonák az esetről értesítették az Interpol ukrajnai irodáját. Kiderült,  hogy a 40 éves nőt Magyarországon közokiratok hamisítása miatt keresik.

Csaláson érték a kataszteri szolgálat egykori vezetőjét Kárpátalján

Kárpátalján az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SzBU) munkatársai több mint 15 millió hrivnya értékű földmachinációt leplezett le Ungváron. Az SZBU megállapította, hogy Ukrajna Állami Geodéziai Térképészeti és Kataszteri Szolgálatának (Derzsheokadasztr) egykori vezetője összejátszott az egyik állami vállalattal és eltulajdonítottak egy 1,6 hektárnyi állami tulajdonban lévő telket Ungváron.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!

Hirdessen Ön is a Kárpátinfo hetilapban

Apróhirdetés beküldése
Apróhirdetés feladása a Karpatinfo.net.ua oldalra
  • Az apróhirdetés feladásához a Karpatinfo.net.ua oldalra regisztráció szükséges
  • Magánszemélyek és cégek számára INGYENES