Kárpátalja | 2021. 05. 14. – 07:36 |
Fotó: zk.gov.ua

A beregszászi járási Magyarkomjáton (Великі Ком’яти) május 12-én este egy közlekedési baleset történt, melyben megsérült egy 63 éves nyugdíjas. 

Hívásra érkezett rendőrök megállapították, hogy az ismeretlen autó sofőrje elgázolta az áldozatot és elmenekült a helyszínről.

Az eset részletesebb vizsgálata során a tisztviselők megállapították, hogy

a Mercedes Vito 39 éves sofőrje okozta a balesetet.

Órákon belül a rendőrség felkutatta az elkövetőt.

Megállapítást nyert, hogy a gépkocsi sofőrje közlekedés közben elvesztette uralmát járműve fölött és elütötte a vele egy irányba haladó nyugdíjast. 

Kiderült, a járművezető részegen vezetett. Vérében 3,1 ezrelék alkoholt mértek.

Az ügyben büntetőeljárást indítottak. Még tart a vizsgálat – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.

Korábban hírt adtunk arról, hogy május 12-én a késő esti órákban a rendőrséghez bejelentés érkezett arról, hogy a Beregszászi járásban, Királyháza közelében egy közúti baleset történt. A helyszínre kiérkezett rendőrök megállapították, hogy a gépkocsi 37 éves női sofőrje Csarnatő (Черна) irányába haladva elütött két kerékpáron közlekedő férfit.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy Munkácson, a Jurij Hojda sugárúton egy GAZ 24 típusú gépkocsi sofőrje közlekedés közben elvesztette uralmát járműve fölött és a gyalogos átkelőn  elütött egy lányt. Az eset vizsgálata során kiderült, a munkácsi nyugdíjas józanon vezetett.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!

Hirdessen Ön is a Kárpátinfo hetilapban

Apróhirdetés beküldése
Apróhirdetés feladása a Karpatinfo.net.ua oldalra
  • Az apróhirdetés feladásához a Karpatinfo.net.ua oldalra regisztráció szükséges
  • Magánszemélyek és cégek számára INGYENES