Hirado.hu
| 2021. 05. 12. – 11:00 | USA |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Azért lőtte agyon egy szülinapi buli résztvevőit egy férfi a múlt hétvégén az egyesült államokbeli Colorado Springsben, mert őt nem hívták meg – közölte a rendőrség helyi idő szerint kedden.

Az elkövető, a 28 éves Teodoro Macias barátnője, Sandra Ibarra a születésnapját ünnepelte családja körében vasárnap,

amelyre nem hívták meg a férfit, akit ez annyira feldühített, hogy hat résztvevőt megölt, majd magával is végzett - írja az MTI.

A halálos áldozatok között volt Sandra Ibarra is, a jelen lévő gyermekek életét azonban megkímélte.

A tájékoztatás szerint a férfi a nagyjából egy éven át tartó párkapcsolat során betegesen féltékeny volt, erősen kontrollálni próbálta a párját.

„Ezen szörnyű cselekedet középpontjában a párkapcsolaton belüli erőszak áll”

– mondta Vince Niski rendőrfőnök.

Macias ellen nem tett a nő feljelentést, korábban nem került a rendőrség látókörébe, így távolságtartási végzés sem volt elrendelve ellene.


Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy hat embert agyonlőtt egy férfi egy születésnapi bulin. A hatóságok tájékoztatása szerint az egyik női áldozat barátja volt az elkövető, aki egy lakókocsi-parkban hat felnőttet ölt meg, azonban a jelen lévő gyerekek életét megkímélte.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy fegyveres támadást követtek el egy iskolánál kedden az oroszországi Kazanyban. A Volga menti nagyváros 175-ös számú iskolájában kedden két ember tüzet nyitott lőfegyverekből, legalább 11 ember, köztük kilenc gyerek meghalt, 32 megsérült.

Forrás

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!