USA | 2021. 05. 11. – 19:00 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Tom Cruise visszaadja Golden Globe-jait, tiltakozásul a díjat odaítélő szervezet tagsága ellen – adta hírül a The Guardian.

A filmsztár három Golden Globe-ot kapott:

a drámai alkotásban nyújtott legjobb főszereplőnek járó elismerést a Született július 4-énért és a Jerry Maguire-ért, a Magnóliában pedig a legjobb mellékszereplőnek járó alakításáért tüntették ki - írja az Index.

A Golden Globe-díjakat odaítélő, Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítók szövetsége (HFPA) az utóbbi hónapokban bírálatok kereszttüzébe került diszkriminatív gyakorlata és etikai problémák miatt, egyebek között azért,

mert ajándékokat fogadtak el különböző iparági szereplőktől. 

Cruise lépése előtt Scarlett Johansson és Mark Ruffalo is felszólította a filmeseket, hogy ne vegyenek részt a Golden Globe-on, amíg lényegi változások nem történnek a HFPA-n belül.

A Netflix, az Amazon és a WarnerMedia pedig bojkottot jelentett be a Golden Globe ellen. Az NBC tévécsatorna éppen tegnap közölte, hogy 2022-től nem közvetíti a díjátadót.

Korábban hírt adtunk arról, hogy zsaroló hackerek kényszerítik ki a kriptopénz-szabályozást. A számítógépes rendszerekbe betörő, ott fájlokat titkosító, és azok visszaszolgáltatásáért váltságdíjat követelő hackertámadások járványszerűen szaporodnak az Egyesült Államokban, de a világ más országaiban is.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy rekordáron, 1,38 millió dollárért (409 millió forintért) kelt el egy szombati aukción Michael Jordan meze, amelyet a legendás kosárlabdázó még NBA-s szereplése előtt, észak-karolinai egyetemi csapatában viselt.

Forrás

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!

Hirdessen Ön is a Kárpátinfo hetilapban

Apróhirdetés beküldése
Apróhirdetés feladása a Karpatinfo.net.ua oldalra
  • Az apróhirdetés feladásához a Karpatinfo.net.ua oldalra regisztráció szükséges
  • Magánszemélyek és cégek számára INGYENES