Magyarország | 2021. 05. 11. – 17:30 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Szerhij Rebrovot, a bajnok Ferencváros vezetőedzőjét választották a vasárnap befejeződött labdarúgó OTP Bank Liga 2020/21-es idényének legjobb edzőjévé.

Az ukrán szakember irányításával a zöld-fehérek sorozatban harmadszor végeztek az élen, ráadásul a szezonban a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutottak - írja az MTI.

Az M4 Sporton rendezett RangAdó-díjátadón a tréner elmondta, egyértelműen ez volt a legnehezebb idénye, hiszen a koronavírus-járvány miatt főként zárt kapus mérkőzéseket rendeztek,

és a szurkolók hiányában nem volt könnyű motiválni a játékosokat a maximális teljesítményre.

Hozzátette, szerencsére a futballistái az elmúlt évek alatt már megtanulták, mi az, amit elvár tőlük, és elképzeléseit „csukott szemmel” is tudják teljesíteni.

Rebrov köszönetet mondott a klubvezetésnek, amiért lehetővé tette egy olyan keret kialakítását, amelyben folyamatos volt a versenyhelyzet a futballisták között minden poszton.

Az élvonal legjobb játékvezetőkének járó elismerést – a Magyar Labdarúgó Szövetség játékvezetői bizottságának döntése értelmében – Bogár Gergő vehette át, míg az NB I felfedezettje Schön Szabolcs lett az MTK-ból, aki a következő szezont már az észak-amerikai ligában (MLS) érdekelt FC Dallas csapatában kezdi meg.

A RangAdó díjátadón hét férfi kategóriában hirdet győztest az MLSZ:

az év játékosa, az év felfedezettje, gólkirály, az OTP Bank Liga legjobb edzője, a legjobb játékvezető, a legszebb gól és Fair Play-díj.

Három kategória (az év játékosa, felfedezettje és edzője) végeredménye a klubok szavazatai alapján dőlt el, minden csapat részéről a csapatkapitány, a vezetőedző, valamint a legidősebb és a legfiatalabb labdarúgó szavazott az általa legjobbnak tartott 3-3 személyre kategóriánként.

Kedden 20.30 órakor a Fair Play-díj nyertese és a gólkirály veheti át az elismerést, míg szerdán 20.30-kor a legjobb játékosnak és a legszebb gólnak járó különdíj talál gazdára.

Korábban hírt adtunk arról, hogy tabu marad a Black Lives Matter-mozgalom a tokiói olimpián. Döntött a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB): tilos lesz „Black Lives Matter”-feliratú pólót viselni a nyári olimpián; ha ezt valaki mégis megteszi, büntetést kaphat.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy a Szuperliga miatt a világ legjobb focistái lemaradnak a nagy tornákról.Az európai klubfoci 12 élcsapata aláírt egy megállapodást, amely szerint csatlakoznának az új szuperligához.

Forrás

MTI

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!

Hirdessen Ön is a Kárpátinfo hetilapban

Apróhirdetés beküldése
Apróhirdetés feladása a Karpatinfo.net.ua oldalra
  • Az apróhirdetés feladásához a Karpatinfo.net.ua oldalra regisztráció szükséges
  • Magánszemélyek és cégek számára INGYENES