Index.hu
| 2021. 05. 10. – 13:00 | USA |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Igazi álommelóval rukkolt elő egy matracokat és ágyneműket forgalmazó cég, ami jelenleg a délutáni szundi előnyeit és hátrányait kutatja.

Mindössze aludnia kell a munkavállalónak, amiért cserébe 1500 dollár, azaz 442 ezer magyar forint üti a kipihent markát. Szundinként - írja az Index.

Az alvás megszállottjai vagyunk, és fő célunk az, hogy megadjunk neked minden olyan eszközt és információt, ami segít jobban aludni minden este

– szól az állásajánlat első mondata, amiben van egy kisebb szóvicc is, ugyanis a „minden este” angolul úgy hangzik, „each night”, ami egyben a cég neve is.

A jelentkezés során a dolgozni vágyónak nincs más dolga, mint megadni néhány alapadatot, illetve mesélni arról, miért érzi úgy, hogy remek szundilektor lehetne belőle.

Ezenkívül arról is nyilatkoznia kell, hogy képes-e elkötelezni magát a 30 napos munka mellett.

Ez alatt az egy hónap alatt egyébként nem lesz más dolga az illetőknek, mint szundikálás előtt bejelentkezni egy videóhívásba, majd a pihenés után beszámolni az élményről. Rögzíthetjük tényként: ez nem túl fáradságos.


Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy aktiválni kezdi a kétlépcsős azonosítást a Google. Hosszú évek óta bárki számára elérhető a kétlépcsős hitelesítés a Google-fiókban, azonban a bekapcsolása eddig teljesen opcionális volt.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy különleges genetikai háttérrel rendelkeznek a 105 évig élő emberek. Különleges genetikai hátterüknek köszönhetően élnek egyes emberek akár több mint 105 évig is - állapították meg olasz kutatók.

Forrás

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!