Origo
| 2021. 04. 09. – 12:30 | USA |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

A Dubajban rendezett és nagy felháborodást kiváltó meztelen fotózás szervezője Vitaly Grechin lehetett, aki az Egyesült Államok Demokrata pártjának vezető politikusaival ápol jó viszonyt.

Grechin korábban Barack Obama és Hillary Clinton tanácsadója is volt- írja a V4NA nemzetközi hírügynökség, idézi az Origo.

Dubajban egy erkélyen fotóztak meztelen nőket, erről pedig a közösségi médiában múlt szombaton videók is megjelentek.

Az Egyesült Arab Emirátusok hatóságai 11 ukrán nőt tartóztattak le, akiket kitoloncolnak az országból.

Az ukrán Strana című lap beszámolója szerint a közszeméremsértés miatt Vitaly Grechint is letartóztatták. A portál állítása szerint Grechin élete nagy részét Amerikában töltötte, és arról híres, hogy olyan képeket tesz közzé magáról, amelyeken hiányosan öltözött nők veszik körül.

Egy magazinnak adott interjújában azt mondta, hogy az amerikai hadseregben szolgált, mielőtt visszatért Kijevbe az amerikai nagykövetségre.

Grechin továbbá azt is elárulta, hogy személyes kapcsolata volt Barack Obama volt amerikai elnökkel, sőt segített a demokrata politikus választási kampányának finanszírozásában.

Ezt a meglehetősen barátságos fénykép is bizonyítja.

A Facebook-oldalán közzétett képek tanúsága szerint fotózkodott már Obamával és a volt elnökjelölt, Hillary Clintonnal is.


Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy egy szex-botrány miatt ukrán nőket tartóztattak le Dubajban. Dubajban 11 ukrán nőt vettek őrizetbe egy videó forgatása miatt. A lányok meztelenül álltak a város egyik felhőkarcolójának erkélyén.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy egy ruhabolt tulajdonosa kidobta a karantént ellenőrző rendőröket üzletéből. Anzsela Gurina a Facebook-on élőben közvetítette a rendfenntartókkal folytatott beszélgetést.

Forrás

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!