Kárpátinfo.net


| 2021. 04. 09. – 12:35 | Kárpátalja |
Fotó: Babják Zoltán Facebook-bejegyzése

Hirdetés

A Beregszászi Kistérségben végzendő korszerűsítésekről tárgyalt ma Babják Zoltán polgármester és Varga Tamással, a Vári elöljárói körzet vezetője, valamint Molnár Ágotával, a Halábori elöljárói körzet vezetője.

Babják Zoltán polgármester közösségi oldalán osztotta meg a hírt, miszerint e héten közvetlenül a helyszíneken elemezték a problémás kérdéseket Varga Tamással, a Vári elöljárói körzet vezetőjével és Molnár Ágotával, a Halábori elöljárói körzet vezetőjével.

Egyebek mellett szó esett a halábori rendelőnél végzendő munkálatokról,

így a kerekesszékesek számára készített felhajtó és a kerítés rendbe hozásáról, az óvoda konyhájával kapcsolatos műszaki probléma megoldásáról, valamint az elöljárói hivatalnak és a kultúrháznak helyet adó új épület befejezésének elősegítéséről.

Megtudtuk továbbá, hogy ami Várit illeti, a korszerűsítést követően fel kell számolni még néhány hiányosságot az ottani territoriális szociális központ konyhájában,

emellett az illetékesek azon dolgoznak, hogy hatékonyan használják ki az óvodának korábban helyet adó épületet.

Ezen elöljárói körzet esetében időszerű kérdést jelent még a szelektív hulladékgyűjtés bevezetése és a vízellátással kapcsolatos kérdések megoldása is - fejtette ki Babják Zoltán.


Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy jól haladnak az útjavítási munkálatok Kárpátalján. A Nagy építkezés programnak köszönhetően az elmúlt év során 150 kilométernyi határ menti infrastrukturális utat javítottak meg. Tervek szerint a munkálatok 2021-ben is folytatódnak – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Államigazgatás hivatalos honlapján. 

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy rendőrőrs nyílt a Beregszászi Kistérségben. Babják Zoltán, polgármester közösségi oldalán osztotta meg a hírt, miszerint az ehhez szükséges szolgálati helyiséget — amely a Munkácsi úton, a vasúti átjárótól nem messze, a volt gépjármű-nyilvántartó és vizsgáztató osztály épületében található — közösen rendezte be a rendőrség és a városi tanács.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!