Kárpátalja | 2021. 04. 09. – 12:28 |
Fotó: zk.gov.ua

A rendőrök vizsgálják azt a balesetet, amely a beregszászi járási Gáton történt. A karambol következtében egy ember meghalt, ketten megsebesültek, köztük egy négyéves gyermek is.

Gáton, a Központi úton történt közlekedési balesetről a rendőrökhöz április 8-án kijevi idő szerint körülbelül 16 óra 20 perckor érkezett bejelentés. 

A helyszínelő nyomozók megállapították, hogy a VAZ2114 típusú gépkocsi sofőrje Munkács irányába haladva a baloldali letérőnél elvesztette uralmát járműve fölött,

a szembejövő sávba hajtott, ahol frontálisan összeütközött egy Ford Transit típusú mikrobusszal,

melyet egy munkácsi lakos vezetett.

A baleset következtében a Zsiguli 26 éves sofőrje a mentőautóban vesztette életét. Két sérültet, köztük egy 4 éves gyermeket a kórházba szállították. 

Ezenkívül a kisbusz 32 éves vezetője is orvosi segítségért fordult. 

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 286. cikkelye (halálhoz vezető közlekedési szabálysértés elkövetése) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak. Még folyik a nyomozás – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján. 

Korábban hírt adtunk arról, hogy halálos baleset történt Gáton. Gáton frontálisan összeütközött egy személygépkocsi és egy mikrobusz .

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy halálra gázoltak egy kerékpárost Kárpátalján. Kárpátalján, a técsői járási Dombó (Дубове) nagyközségben egy Skoda Octavia típusú gépkocsi sofőrje közlekedés közben elvesztette uralmát járműve fölött és halálra gázolt egy kerékpárost.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!