Kárpátinfo.net


| 2021. 04. 09. – 08:32 | Kárpátalja |
Fotó: zk.dsns.gov.ua

Hirdetés

Április 7-én este kigyulladt egy 1979-es kibocsátású Audi 80 típusú gépkocsi. Az eset Kárpátalján,  Beregkövesd (Кам'янське, Beregszászi kistérség, korábban Ilosvai járás) közelében történt.

A 22 éves sofőr utasaival együtt Ilonokújfalu (Онок, Nagyszőlősi kistérség) felé tartott, amikor útközben észrevette, hogy füst ömlik a motorháztető alól.

A járművezető a Munkács-Rohatin-Lemberg autóút szélére húzódott és megállt. 

Amíg a sofőr sokkos állapotban volt, a közeli benzinkút egyik alkalmazottja 18 óra 27 perckor felhívta a sürgősségi mentőszolgálatot. Kollégája egy 5 literes tűzoltókészülékkel a sofőr segítségére sietett.  

A tűzoltóautó megérkezése előtt sikerült eloltania a tüzet.  

A benzinkút üzemeltetőjének gyors intézkedése miatt a tűznek csak a motortérben sikerült kárt tennie, így a lángok nem terjedtek át az autóra.

Az illetékes hatóságok vizsgálják a tűz kitörésének okait és körülményeit. Tart a kárfelmérés - olvashatjuk az Ukrán Rendkívüli Helyzetek Állami Szolgálatának (DSZNSZ) kárpátaljai megyei főosztályának honlapján. 


Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy hatalmas lángokkal égett egy szentendrei áruház. A tűzoltók megfékezték a szentendrei áruház raktárában keletkezett tüzet, amely már veszélyeztette a környező üzleteket és egy benzinkutat.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy 16 lakás, egy üzlet és egy kávézó maradt gáz nélkül Ungváron. A Zakarpahtaz információi szerint az említett épületben víz került a gázellátó rendszerbe.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!