Magyarország | 2021. 04. 08. – 13:00 |
Fotó: Internet

A tűzoltók megfékezték a szentendrei áruház raktárában keletkezett tüzet, amely már veszélyeztette a környező üzleteket és egy benzinkutat – mondta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője szerda este az MTI-nek.

Darázs Ágnes elmondta, hogy a Dunakanyar körúti áruház raktárában keletkezett tűz továbbterjedt,

s már körülbelül 2–3 ezer négyzetméteren ég az épület belső része és a tetőszerkezete.

Hozzátette, hogy a tűzoltók, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, nagy erőkkel oltják a lángokat, közel 70 hivatásos és önkéntes tűzoltó vesz részt az oltásban,

akiknek sikerült körülhatárolni a tüzet.

A helyszínre érkezett a katasztrófavédelem mobil laborja is és megállapította, hogy a lakosságra ártalmas mennyiségű veszélyes anyag nem került a levegőbe – fűzte hozzá a helyettes szóvivő.

Korábban hírt adtunk arról, hogy vonat gázolt halálra egy férfit Bátyúnál. Jelenleg a rendőrök vizsgálják az eset összes körülményét.  Ha bebizonyosodik, hogy a mozdonyvezető nem hibás, akkor az ügyet átminősítik.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy hamis alvázszámú autóval akart átlépni az asztélyi határon egy magyar férfi. Egy 44 éves magyar állampolgár megpróbálta elhagyni Ukrajnát egy 2018-as kibocsátású orosz rendszámú KIA személygépkocsival.  

Forrás

MTI

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés