Kárpátalja | 2021. 04. 07. – 08:30 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Április 8-tól, csütörtöktől kezdődően ismét működnek az óvodák és a bölcsődék, illetve az iskolák alsó osztályai a Beregszászi kistérségben.

A hírt Babják Zoltán, polgármester osztotta meg közösségi oldalán.

Megtudhattuk továbbá, hogy a technogén és ökológiai biztonság, valamint a rendkívüli helyzetek kérdéseivel foglalkozó városi bizottság döntése értelmében

a közegészségügyi és járványügyi előírások betartása mellett kezdhetik meg munkájuk ezek az intézmények.

Ennek ellenére Kárpátalja, így Beregszász is még mindig vörös zónában van, melynek értelmében érvényben maradnak az eddigi korlátozások.

Korábban hírt adtunk arról, hogy Kárpátalján újraindul a tömegközlekedés. Kárpátalján közel egy hónap után újraindul a tömegközlekedés. Erről a technogén és ökológiai biztonság, valamint a rendkívüli helyzetek kérdéseivel foglalkozó megyei bizottság döntött április 5-i ülésén. 

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy jól haladnak az útjavítási munkálatok Kárpátalján. A Nagy építkezés programnak köszönhetően az elmúlt év során 150 kilométernyi határ menti infrastrukturális utat javítottak meg. Tervek szerint a munkálatok 2021-ben is folytatódnak – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Államigazgatás hivatalos honlapján. 

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés