Ukrajna | 2021. 04. 07. – 09:30 |

Szex-botrány Dubajban: meztelen ukrán lányok a balkonon; Kárpátaljai lakost köröz az SZBU; Vonat gázolt halálra egy férfit Bátyúnál; Kárpátalján mától újraindul a tömegközlekedés; Zelenszkij aláírta a rendeletet az ukrán lakosság koronavírus elleni vakcinálásáról. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. április 6-án.

Szex-botrány Dubajban: meztelen ukrán lányok a balkonon

Dubajban 11 ukrán nőt vettek őrizetbe egy videó forgatása miatt. A lányok meztelenül álltak a város egyik felhőkarcolójának erkélyén. A Twitteren megjelent felvételek felháborították a helyieket. Ugyanazon a napon a rendőrök őrizetbe vették a modelleket. 

Kárpátaljai lakost köröz az SZBU

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) Ukrajna területi integritásának és sérthetetlenségének megsértésének gyanúja miatt (Ukrajna Btk. 110. cikkének 1. része) körözést adott ki egy kárpátaljai lakossal szemben. Az SZBU nyomozói keresik Mocsar Konsztantin Jurijovicsot.

Vonat gázolt halálra egy férfit Bátyúnál

Kárpátalján, a bátyúi vonatállomás közelében a Liszicsanszk-Ungvár összekötésű személyvonat elütött egy férfit. Az áldozat a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A tragédia április 4-én történt.

Kárpátalján mától újraindul a tömegközlekedés

Kárpátalján közel egy hónap után újraindul a tömegközlekedés. Erről a technogén és ökológiai biztonság, valamint a rendkívüli helyzetek kérdéseivel foglalkozó megyei bizottság döntött április 5-i ülésén. Ismét közlekedhetnek a városi iránytaxik, a helyközi és a megyén belüli távolsági buszjáratok.

Zelenszkij aláírta a rendeletet az ukrán lakosság koronavírus elleni vakcinálásáról

Volodimir Zelenszkij vasárnap aláírta a rendeletet, amellyel hatályba helyezte a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) pénteki döntését az ukrán lakosság koronavírus elleni oltásáról – adta hírül az Ukrajinszka Pravda hírportál az Elnöki Hivatal sajtószolgálatára hivatkozva.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés