USA | 2021. 04. 06. – 18:00 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Millie Bobby Brown nem egy átlagos tini, a 17 éves színésznő, akinek nevét az egész világ megismerte a Stranger Things című sorozat jóvoltából, ráadásul nem is az a romantikus fajta.

A színészpalánta legújabb filmje, a Godzilla vs. Kong kapcsán mesélt mozis élményeiről,

így derült ki, hogy több olyan filmet sem látott még, ami a mozirajongók között alap műnek számít

- írja a Hirado.

Millie tehát sosem borzongott még bele Ryan Gosling lélekig ható nézésében a Szerelmünk lapjaiban, de a varázsvilág sem ejtette bűvkörébe, ezért a Harry Potter is teljesen kimaradt számára,

és a Hollywoodot manapság szinte teljes egészében eltartó képregényes DC és Marvel-filmek is ismeretlenek számára.

Millie azonban igyekszik felzárkózni, ő is szívesen tart tévézős estéket, legutóbb például a Closer című filmet nézte meg Natalie Portman, Jude Law, Julia Roberts, és Clive Owen főszereplésével.

Korábban hírt adtunk arról, hogy az allergiásokat könnyebben megfertőzi a koronavírus. A pollenszezon idején sokan allergiás tünetekkel küzdenek. Így aktuális arról beszélni, hogy az allergia sajnos valóban hajlamosít a koronavírus-fertőzéssel való megfertőződésre.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy másfél évtized múlva az ételek jelentős része már fehérjepótlóból készülhet. Az áttérés az alternatív fehérjékre az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljainak eléréséhez is hozzájárulhat – főként az ENSZ fogyasztási, a termelési és az éhezés felszámolásához szükséges céljainak érdekében.

Forrás

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés