Kárpátalja | 2021. 04. 06. – 10:52 |
Fotó: Mukachevo.net

Kárpátalja megyeszékhelyén, Ungváron, a Sváb utcában április 3-án egy szerelő miatt 16 lakás, egy üzlet és egy kávézó maradt gázellátás nélkül.

A Zakarpahtaz információi szerint az említett épületben víz került a gázellátó rendszerbe.

Ez azért következett be, mert a mester, aki az egyik lakásban a gázbojlert a hálózathoz csatlakoztatta, összekeverte a víz és a gáz bekötési helyeit.

A férfinak nem volt engedélye ilyen munkára.

A gázszolgáltató szakemberei az eset után levették annak a lakásnak a gázóráját, ahová a bojlert felszerelték, valamint további 4 szomszédjuk mérőóráját.

Az eszközöket megszárítják és leellenőrzik.

Ha azok használhatatlanok, a költségeket azok fogják megtéríteni, akiknek a lakásában a szerelési munkálat történt - írja a Mukachevo.net.

Korábban hírt adtunk arról, hogy hamis alvázszámú autóval akart átlépni az asztélyi határon egy magyar férfi. Április 5-én éjszaka az asztélyi ukrán-magyar ellenőrző ponton a Munkácsi Határőrség emberei gyanús járművet fedeztek fel.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) Ukrajna területi integritásának és sérthetetlenségének megsértésének gyanúja miatt (Ukrajna Btk. 110. cikkének 1. része) körözést adott ki egy kárpátaljai lakossal szemben.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés