Kárpátalja | 2021. 04. 30. – 08:37 |
Fotó: Pershij.com.ua

Az eset április 27-én Ungváron, a város egyik élelmiszerboltjában történt.

Boris Ternavskiy Facebook-oldalán jelentette be az esetet, és bizonyítékokat tett közzé egy gátlástalan ungvári nő bűncselekményéről, aki ellopott egy adománydobozt – írja a Pershij.com.ua hírportál.

Az üzlet biztonsági kamerái rögzítették, hogy

egy nő saját kisgyermeke szeme láttára vitte ki az adománydobozt.

Az üzlet vezetősége megtalálta a tolvajt, és felvette a kapcsolatot vele. Telefonbeszélgetés közben az asszony megígérte, hogy visszaviszi az ellopott dobozt, másnap azonban már nem válaszolt a telefonhívásokra.

"Ennek a személynek egy gyönyörű lánya és fia van, nem szegény, a Bozdos lakónegyedben él, fényképeken új telefonjával dicsekedik, és hidegvérrel lop. Nem, nem árut, a beteg Pávlik számára pénzgyűjtés céljából kihelyezett adománydobozt. A kisfiú kezelésére egész Kárpátalján gyűjtik a pénzt. Sajnálatos, hogy az ilyen emberek miatt elveszítjük az emberiségbe vetett hitünket és a kölcsönös segítségnyújtás akaratát. Azért írtam ki, hogy az emberek, akik találkoznak vele, legyenek óvatosak.  

Ma ellopott egy adománydobozt, s mi lesz holnap?" - írta Boris Ternavskiy.

A férfi azt is elmondta, hogy a rendelkezésre álló bizonyítékokkal együtt felveszi a kapcsolatot a rendőrséggel.

Korábban hírt adtunk arról, hogy Ungvár központjában raboltak ki egy nyugdíjast. Ungváron a Kerületi Rendőrség munkatársainak sikerült azonosítaniuk és kézre keríteniük azt a férfit, aki a város központjában mobiltelefont lopott el egy nyugdíjastól. 

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy az Ukrán Biztonsági Szolgálat szerint egy kárpátaljai lakost tizenkét év börtönre ítéltek. Az illető olyan döntésekért kampányolt, amelyek veszélyeztetik Ukrajna alkotmányos rendjét és területi integritását.


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!