Németország | 2021. 04. 29. – 13:30 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet


A potsdami klinikán egy nővér négy beteget halálosan megkéselt, akik még a helyszínen belehaltak sérüléseikbe. A nővért azóta letartóztatták, azonban a bűncselekmény háttere továbbra sem ismert.

A rendőrséget szerda késő este riasztották, miután a rendőrök a helyszínre érkeztek a kórház különböző helységeiben négy holttestet találtak – számolt be az esetről a focus.de német hírportál, idézi a Hirado.

Valamennyi áldozat sérülése súlyos külső erőszak következtében keletkezett, és a négy halálosan megsebesített személyen kívül a helyszínen egy súlyosan megsérült áldozatot is találtak a rendőrök.

Az elkövető egy 51 éves nő

Az ügyészség és a rendőrség csütörtök kora reggel jelentette be, hogy letartóztatták a gyanúsítottat, aki a kórház dolgozója. A rendőrség az esetet szándékos emberölés gyanújával vizsgálja.

A cselekmény pontos lefolyását és körülményeit még nem tisztázták.

A rendőrség kezdetben nem adott információt a klinika azon részéről, ahol a gyilkosság történt.

A komplexum a klinika mellett napköziotthonokat, iskolákat és fogyatékkal élők számára kialakított lakóterületeket, valamint tanácsadó központokat tartalmaz.

Korábban hírt adtunk arról, hogy meghalt egy nő San Diegóban, amikor egy épületről lezuhanó férfi ráesett. A 20-30 év közötti férfit nem sikerült azonosítani, a kórházba szállítást követően meghalt, a szakértők öngyilkosságnak ítélték az esetet.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy ezerméteres hamuoszloppal ismét kitört a Szinabung vulkán. A Szinabung négy évszázadon át szunnyadt, mielőtt 2010-ben újra kitört, két ember halálát okozva.

Forrás

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!

Hirdessen Ön is a Kárpátinfo hetilapban

Apróhirdetés beküldése
Apróhirdetés feladása a Karpatinfo.net.ua oldalra
  • Az apróhirdetés feladásához a Karpatinfo.net.ua oldalra regisztráció szükséges
  • Magánszemélyek és cégek számára INGYENES