Hirado.hu
| 2021. 04. 29. – 13:30 | Németország |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

A potsdami klinikán egy nővér négy beteget halálosan megkéselt, akik még a helyszínen belehaltak sérüléseikbe. A nővért azóta letartóztatták, azonban a bűncselekmény háttere továbbra sem ismert.

A rendőrséget szerda késő este riasztották, miután a rendőrök a helyszínre érkeztek a kórház különböző helységeiben négy holttestet találtak – számolt be az esetről a focus.de német hírportál, idézi a Hirado.

Valamennyi áldozat sérülése súlyos külső erőszak következtében keletkezett, és a négy halálosan megsebesített személyen kívül a helyszínen egy súlyosan megsérült áldozatot is találtak a rendőrök.

Az elkövető egy 51 éves nő

Az ügyészség és a rendőrség csütörtök kora reggel jelentette be, hogy letartóztatták a gyanúsítottat, aki a kórház dolgozója. A rendőrség az esetet szándékos emberölés gyanújával vizsgálja.

A cselekmény pontos lefolyását és körülményeit még nem tisztázták.

A rendőrség kezdetben nem adott információt a klinika azon részéről, ahol a gyilkosság történt.

A komplexum a klinika mellett napköziotthonokat, iskolákat és fogyatékkal élők számára kialakított lakóterületeket, valamint tanácsadó központokat tartalmaz.


Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy meghalt egy nő San Diegóban, amikor egy épületről lezuhanó férfi ráesett. A 20-30 év közötti férfit nem sikerült azonosítani, a kórházba szállítást követően meghalt, a szakértők öngyilkosságnak ítélték az esetet.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy ezerméteres hamuoszloppal ismét kitört a Szinabung vulkán. A Szinabung négy évszázadon át szunnyadt, mielőtt 2010-ben újra kitört, két ember halálát okozva.

Forrás

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!