Kárpátalja | 2021. 04. 29. – 07:48 |
Fotó: a Kárpátaljai Járőrszolgálat Facebook-bejegyzése

Április 28-án a kora délutáni órákban a járőrökhöz Ungváron, a Szabadság sugárúton történt balesetről érkezett bejelentés.

A rendőröket a helyszínen a feljelentő várta, aki elmondta, hogy munkába menet a parkolóban hagyta Fiat márkájú autóját, amikor pedig visszatért,

károsodásokat vett észre az autó hátsó lökhárítóján.

A baleset helyszínén az eset szemtanúja elmondta, látta, ahogy egy Mercedes típusú gépkocsi nekiütközött az említett autónak, majd elhajtott.

A szemtanú a rendszámtábla számat adta meg a rendőröknek.

A járőrök rövid időn belül azonosították a koccanásos balesetet elkövetett autót.

Női sofőrje ellen két jegyzőkönyvet állítottak ki. További sorsáról a bíróság dönt majd – olvashatjuk a Kárpátaljai Járőrszolgálat Facebook-oldalán.

Korábban hírt adtunk arról, hogy totál részeg sofőrt fogtak Munkácson. A 30 éves sofőrt alkoholszonda segítségével vizsgálták meg, ami 3,57 ezreléket mutatott ki.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy hárman haltak meg egy hátborzongató balesetben a Munkácsi járásban. Április 26-án kijevi idő szerint 19 óra 22 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a Munkács-Rohatin-Lemberg autóút Munkácsi járási szakaszán, Beregkisalmás (Залужжя) és Beregfogaras (Зубівка) települések között összeütközött egy Volkswagen Passat és egy Skoda Octavia típusú gépkocsi.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!