Kárpátinfo.net


| 2021. 04. 28. – 14:50 | Kárpátalja |
fotó: zk.dsns.gov.ua

Hirdetés

Április 27-én a késő esti órákban a sürgősségi mentőszolgálathoz bejelentés érkezett arról, hogy a kárpátaljai Huszton, a Vasút utcában tűz keletkezett.

A Vasút utcai fémhulladék telephelyen lángra lobbant a szemét. 

A helyszínre a huszti tűzoltóság emberei érkeztek ki, akik kijevi idő szerint 21:42 órakor lokalizálták, 23:40 órakor pedig teljesen felszámolták a 150 négyzetméternyi területen elterjedt lángokat. 

A tűz a szemetet pusztította el.

Az illetékes hatóságok vizsgálják a tűz kitörésének okait és körülményeit – olvashatjuk az Ukrán Rendkívüli Helyzetek Állami Szolgálatának (DSZNSZ) kárpátaljai megyei főosztályának honlapján. 


Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy az Ukrán Biztonsági Szolgálat szerint egy kárpátaljai lakost tizenkét év börtönre ítéltek. Az illető olyan döntésekért kampányolt, amelyek veszélyeztetik Ukrajna alkotmányos rendjét és területi integritását.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy Kárpátalján megtalálták az eltévedt turista holttestét. A még februárban eltűnt 40 éves turista holttestét a mentőszolgálat munkatársai találták meg Kárpátalján, a Himba-hegy közelében. 

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!