Kárpátalja | 2021. 04. 26. – 11:09 |
Fotó: zk.gov.ua

Kárpátalján a rendőrség munkatársainak sikerült felderíteniük a Beregszentmiklóson (Чинадієво, Munkácsi járás) elkövetett rablótámadást.

A bűnözőt, aki késsel halálosan megfenyegette a nyugdíjas asszonyt, ideiglenes letartóztatásba helyezték.

Április 25-én kijevi idő szerint 17:20 órakor a rendőrséghez bejelentés érkezett arról, hogy rablótámadás történt Beregszentmiklóson.

A helyszínre kiérkezett rendőrök megállapították, hogy április 25-ére virradóan a 80 éves asszony házába egy ismeretlen személy rontott be. 

A támadó lekapcsolta az áramot a házban, hogy az áldozat ne láthassa az arcát, majd betörte az ajtót és belépett a szobába, ahol az asszony aludt.

A férfi a rémült nőt késsel fenyegette meg, elvette személyes holmiját, és ismeretlen irányba menekült.  

A rendőrségnek csak néhány órába tellett, hogy őrizetbe vegyék a korábban vagyoni bűncselekmények miatt elítélt 41 éves férfit.

A visszaeső bűnözőt nemrég engedték ki a börtönből.

Ellene ezúttal rablás miatt indítanak büntetőeljárást. A férfit akár 12 évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik – jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya. 

Korábban hírt adtunk arról, hogy körözött kárpátaljai férfit tartoztattak fel Csapnál. A csapi ukrán-magyar határátkelőhelyen egy körözött férfit vettek őrizetbe, akit az ukrán rendvédelmi szervek több bűncselekmény elkövetésének gyanúsítanak.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy drogot és fegyvert tartott otthonában egy beregszászi férfi. Beregszászon egy büntetett előéletű férfi otthonában tartott házkutatás során a rendőrök marihuánára és metamfetaminra hasonlító anyagokat, valamint egy pisztolyszerű tárgyat találtak.


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!