Kárpátinfo.net


| 2021. 04. 23. – 13:48 | Kárpátalja |
Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

A Beregszászi Kerületi Rendőrség munkatársai kézre kerítették azt az elkövetőt, aki rabszolgává tett és láncra vert egy férfit. 

Április 22-én a rendőrökhöz egy nő fordult, aki elmondta, hogy

néhány napja eltűnt testvére lánccal és lakattal a nyakában tért vissza. 

A helyszínre azonnal kiérkeztek a rendőrök, akik megállapították, hogy a 31 éves áldozat az előző napon vendégségbe ment 43 éves bótrágyi ismerőséhez.

A férfiak jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztottak, s a „vendéglátó” egy pillanatban ütlegelni kezdte barátját, majd megláncolta és fogságba ejtette házában.

Az áldozatnak végül sikerült megszöknie.

Az eset vizsgálata során a rendőrök az elkövető keresésére indultak, s néhány órán belül le is tartóztatták őt.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 146. cikkelye (illegális szabadságvesztés) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak.

Még tart a nyomozás  - olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.


Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy Munkácson egy 20 éves férfi körülbelül 20 000 hrivnya értékben lopott építkezési szerszámokat egy többemeletes lakóház első emeleti lakásából. Kiderült, hogy egy 20 éves munkácsi fiatalember az ablakon keresztül vitte ki a szerszámokat.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy balesetet okozott, majd elmenekült a helyszínről egy fiatal nő Munkácson. Április 20-án kijevi idő szerint 19 óra körül Munkácson, a Sevcsenko utcában az ellenőrök észrevettek egy Opel típusú személygépkocsit, amelyet baleset elkövetése miatt kerestek.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!