Kárpátinfo.net


| 2021. 04. 23. – 10:28 | Kárpátalja |
Fotó: Babják Zoltán Facebook-bejegyzése

Hirdetés

Babják Zoltán polgármester a napokban Nagy Attilával, a Kígyósi elöljárói körzet vezetőjével egyeztetett az említett terület fejlesztésével kapcsolatban.

A polgármester közösségi oldalán tett közleményéből megtudhattuk, hogy közösen bejárták az oktatási és kulturális szféra objektumait, a rendelőt és az adminisztratív épületeket a Kígyósi elöljárói körzetben.

Ennek során több teendőt vázoltak fel az iskolát illetően:

fel kell mérni, mennyire hatékony a fűtési rendszer, gondoskodni kell arról, hogy fennakadások nélkül működjön a konyha víztisztító rendszere - tudhattuk meg a bejegyzésből.

Babják Zoltán kiemelte, hogy áttekintették annak lehetőségét, hogy kerítés kerüljön az iskola udvara és a kultúrház közé.

Ez utóbbi rendezvénytermében minimum székekre lenne szükség a nézők számára.

"Emellett meg kell oldani a rendelő vízellátását is. E kérdések megoldásán dolgozunk a továbbiakban" - zárta városunk első embere.


Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy Babják Zoltán polgármester április 21-én tanácskozást tartott a Beregszászi Kistérség elöljáróival. Külön felhívta az elöljárók figyelmét a turisztikai illetékből származó bevételekre, illetve elemezték a kiadásokat és a bevételeket az elöljárói körzetekre lebontva.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy április 21-én sor került a Beregszászi Végrehajtó Bizottság hagyományos ülésére, ahol a költségvetési mutatókat tárgyalták meg. A bevételre vonatkozó terveket azon törvényi kezdeményezések miatt nem sikerült teljesíteni, amelyek az adófizetők karantén idején történő támogatására vonatkoznak.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!