Kárpátalja | 2021. 04. 23. – 19:52 |
A nyomozók digitális mérlegeket, marihuánára és metamfetaminra hasonlító anyagokat, valamint egy pisztolyszerű tárgyat foglaltak le. Fotó: Nemzeti Rendőrség

Beregszászon egy büntetett előéletű férfi otthonában tartott házkutatás során a rendőrök marihuánára és metamfetaminra hasonlító anyagokat, valamint egy pisztolyszerű tárgyat találtak.

A Beregszászi Kerületi Rendőrség munkatársai olyan információt kaptak, hogy egy korábban már kábítószer-bűncselekmények miatt elítélt helyi lakos folytathatja bűnözői tevékenységét.  A rendőrség illetékes szakemberei bizonyítékok gyűjtése céljából átkutatta az 53 éves gyanúsított lakását.

A nyomozók digitális mérlegeket, marihuánára és metamfetaminra hasonlító anyagokat, valamint egy pisztolyszerű tárgyat foglaltak le.  A nyomozók most azt vizsgálják, hogy a lefoglalt fegyvert használták-e valamilyen bűncselekmény elkövetésekor.  Minden tárgyi bizonyítékot szakértői vizsgálatra továbbítottak.

Az ügyben büntetőeljárást indítottak, de még folytatják a nyomozást – jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya.

  • Beregszászon egy büntetett előéletű férfi otthonában tartott házkutatás során a rendőrök marihuánára és metamfetaminra hasonlító anyagokat, valamint egy pisztolyszerű tárgyat találtak.
  • Beregszászon egy büntetett előéletű férfi otthonában tartott házkutatás során a rendőrök marihuánára és metamfetaminra hasonlító anyagokat, valamint egy pisztolyszerű tárgyat találtak.

Korábban hírt adtunk arról, hogy elütött egy kerékpárost majd elmenekült a helyszínről egy sofőr Ungváron. Szerencsére a kerékpáros nem sérült meg.  

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy illegális kavicskitermelést lepleztek le Kárpátalján. A természeti erőforrások védelmére irányuló intézkedések részeként az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) feltárta Kárpátalján az országos jelentőségű ásványok illegális kitermelését.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!