Kárpátinfo.net


| 2021. 04. 22. – 11:19 | Kárpátalja |
Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Munkácson egy 20 éves férfi körülbelül 20 000 hrivnya értékben lopott építkezési szerszámokat egy többemeletes lakóház első emeleti lakásából.

A rendőrök lefoglalták a tárgyi bizonyítékokat.  

A nyomozók büntetőeljárást indítottak az ügyben.

Április 21-én a Munkácsi Kerületi Rendőrséghez bejelentés érkezett arról, hogy Munkácson, az Olekszij Bereszt utcai többemeletes lakóház földszinti lakásából építőipari és elektromos szerszámok tűntek el.  

A feljelentő elmondta, hogy ismeretlen személyek április 19. és 21. között, távolléte alatt követhették el a lopást.

Az eset vizsgálata során a rendőrök kézre kerítették a tolvajt.

Kiderült, hogy egy 20 éves munkácsi fiatalember az ablakon keresztül vitte ki a szerszámokat.

A veszteség összege elérte a 20 ezer hrivnyát. 

A rendvédelmisek lefoglalták a tárgyi bizonyítékokat és a szükséges intézkedések után visszaadják azokat a tulajdonosnak.

A fiatalember ellen lopás miatt indítanak büntetőeljárást. Az ügyben még tart a vizsgálat – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.


Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy balesetet okozott, majd elmenekült a helyszínről egy fiatal nő Munkácson. Április 20-án kijevi idő szerint 19 óra körül Munkácson, a Sevcsenko utcában az ellenőrök észrevettek egy Opel típusú személygépkocsit, amelyet baleset elkövetése miatt kerestek.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy hamis jogosítványt találtak egy sofőrnél Kárpátalján. Az eset április 21-én kijevi idő szerint körülbelül 12 órakor Kárpátalján, az M-06-os autóúton, Alsóvereckénél (Нижні Ворота) történt. 

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!