Hirado.hu
| 2021. 04. 21. – 14:30 | Világ |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

A Facebook új funkciója a hangalapú beszélgetést hozza előtérbe.

A közösségi médiaoldal alapvetően a szöveges üzenetváltást helyezte eddig előnybe, habár hívások indítására így is volt lehetőség - írja a Hirado.

Az élő beszéd online térben való elterjedése, a járványhelyzetnek köszönhető.

Több platform, ami eddig is ezzel foglalkozott, felkapottá vált, és más cégek is elkezdték kiépíteni ezt a vonalat. Így tett az egyik legnagyobb oldal, a Facebook is – írta a BBC.

A cég valós idejű beszélgetőszobák létrehozása mellett döntött, ezzel ingyenes lehetőséget kínálva csoportos beszélgetések vagy adott esetben más adások hallgatására.

Valóban hasznos lesz minden szempontból ez az új funkció, csupán a megjelenése a kérdés.

A Facebook igyekszik lehetőleg két hónapon belül megvalósítani a tervet, hogy mihamarabb bekerülhessen a beszélgetni vágyók lehetőségei közé.


Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy bár az Elon Musk fémjelezte SpaceX Starlink rendszere jelenleg csupán a bétatesztelésnél tart, a vállalat már komoly tervekkel tekint a jövőbe. Musk rendszere, mely a gyors és megbízható műholdas internet lehetőségét hordozza magában.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy a Huawei kínai telekommunikációs óriásvállalat segítségével a kínai kormány lehallgathatta a KPN Telecom NV holland távközlési vállalat ügyfeleit, közöttük a holland kormány több tagját – közölte a holland sajtó a KPN által tíz éve készített, nemrégiben kiszivárgott, titkosított jelentésére hivatkozva hétfőn.

Forrás

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!