Kárpátalja | 2021. 04. 21. – 09:39 |
Fotó: Babják Zoltán Facebook-bejegyzése

Babják Zoltán polgármester közösségi oldlaán osztotta meg a hírt, miszerint április 20-án sor került a heti technikai értekezletre Beregszászban.

Megtudhattuk, hogy ennek során számos időszerű, a városrendezéssel kapcsolatos kérdés szerepelt.

Az Öko-Beregszász Kommunális Vállalat vezetője arról adott tájékoztatást, hogy a múlt héten nyolc kóbor állatot szállítottak a menhelyre,

közülük négyet ivartalanítottak, ötnek pedig új gazdája akadt.

A kóbor állatok befogását megnehezíti, hogy ezek folyamatosan változtatják a helyüket, s előfordul, hogy agresszívak.

Továbbá Babják Zoltán kiemelte, hogy a Muzsalyi út 119. számnál (a szupermarkettal szemben) csapadékvíz-befogadó rendszer épül ki, a távlatokban pedig utcakő-burkolatot kap e terület.

Emellett nemsokára két hintát állítanak fel a gyermekek számára a Geológus sugárúton lévő parkban.

Folytatódik lerakott hulladék eltakarítása a temetők területén is - emelte ki városunk első embere. 

A tanácskozáson emellett szó esett arról, hogy megtisztítják az út szélét a felhordott sártól a Szentföld és a Venelin Huca utcákban.

Korábban hírt adtunk arról, hogy április 15-én tartották a Beregszászi kistérség kupájáért kiírt első nyílt darts-bajnokságot. A tornán összesen 15 versenyző vett részt Beregszászból, Munkácsról, Rahóról, Ungvárról, Lembergből, Meppelből (Hollandia), Szernyéről, Badalóból és Barkaszóról.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy közmunkát végeznek a rendbontók a Beregszászi Kistérségben. Társadalmilag hasznos munkát kell nekik végezniük, például a területrendezés szférájában.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!