Kárpátalja | 2021. 04. 20. – 08:59 |
Fotó: zk.dsns.gov.ua

Április 18-án este a volóci járási Zúgó (Гукливий) településen tűz ütött ki. Kigyulladt az élelmiszerbolt mellett elhelyezett fáskamra.  

A szomszédos gazdaságok lakói vették észre a tüzet, amikor a lángok az üzletre kezdtek átterjedni.

A helyi lakosok 18:24 órakor értesítették a tűzoltókat.

Az eset helyszínére a volóci állami tűzoltó- és mentőszolgálat munkatársai érkeztek ki. A tűzoltók 18:33 órakor lokalizálták, 20 perc múlva pedig teljesen felszámolták a lángokat. 

A tűz tűzifát és a fából készült fészert pusztított el. Az üzlet 6 négyzetméternyi területű tetőszerkezete rongálódott meg.

Ugyanakkor a boltot a tűzoltók összehangolt és gyors fellépése miatt megmentették a jelentős károktól.

Az illetékes hatóságok vizsgálják a tűz kitörésének okait és körülményeit. Tart a kárfelmérés – olvashatjuk az Ukrán Rendkívüli Helyzetek Állami Szolgálatának (DSZNSZ)kárpátaljai megyei főosztályának honlapján.

Korábban hírt adtunk arról, hogy hatalmas tűz pusztított egy családi házban Kisgejőcön. Április 19-én kijevi idő szerint 10:53 perckor a sürgősségi mentőszolgálathoz bejelentés érkezett arról, hogy az Ungvári járásban, Kisgejőcön tűz ütött ki az Ergi Ferenc utcai lakóházban.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy lesodródott az útról és felborult egy kisbusz az Ungvári járásban. Sérültekről egyelőre nincs információ.  

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!