Ukrajna | 2021. 04. 02. – 09:30 |

Rendőrőrs nyílt a Beregszászi Kistérségben; Ukrajnában április 1-jétől nő a nők nyugdíjkorhatára; Beregszászban azonosították az ATO-katona bántalmazásában részt vevő személyeket (Video); Hazugságvizsgálóval ellenőriznék a vámosokat Ukrajnában; Vízbe fulladt egy férfi a Beregszászi kistérségben. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. április 1-jén.

Rendőrőrs nyílt a Beregszászi Kistérségben

Március 31-én hivatalosan is megnyitotta kapuit a rendőrőrs a Beregszászi Kistérségben. Babják Zoltán, polgármester közösségi oldalán osztotta meg a hírt, miszerint az ehhez szükséges szolgálati helyiséget — amely a Munkácsi úton, a vasúti átjárótól nem messze, a volt gépjármű-nyilvántartó és vizsgáztató osztály épületében található — közösen rendezte be a rendőrség és a városi tanács.

Ukrajnában április 1-jétől nő a nők nyugdíjkorhatára

Ukrajnában az öregségi nyugdíj megszerzéséhez legalább 28 éves munkaviszonynak kell lennie. Ha nincs 28 éves munkaviszony, akkor 2021-ben a nyugdíjazás minimális életkora 63 év lesz. Az országban április 1-jétől a nők minimális nyugdíjkorhatárát 60 évre emelik.

Beregszászban azonosították az ATO-katona bántalmazásában részt vevő személyeket (Video)

Beregszászban a Kerületi Rendőrség nyomozói büntetőeljárást indítottak egy 28 éves helyi lakosnak okozott testi sérülések miatt. A rendőrség munkatársai azonosították és kézre kerítették azokat a kiskorúakat, akik részt vettek a férfi bántalmazásában.  Az ügyben folytatódik a nyomozás.

Hazugságvizsgálóval ellenőriznék a vámosokat Ukrajnában

Ukrajnában az Állami Vámhivatal saját hazugságvizsgáló szolgálat létrehozását tervezi az alkalmazottak számára a korrupciós bűncselekmények megelőzése érdekében. Erről Pavel Rjabikin, az Állami Vámszolgálat vezetője beszélt a Dom tévécsatorna adásában. Elmondása szerint az ország egész területén a vámosok száma körülbelül 12 000 fő.

Vízbe fulladt egy férfi a Beregszászi kistérségben

A sürgősségi mentőszolgálathoz március 31-én 14:06 órakor érkezett bejelentés arról, hogy Csarnatő (Черна, Beregszászi kistérség, korábban Nagyszőlősi járás) településen egy férfi valószínűleg belefulladt a mesterséges víztározóba. A mentősök kijevi idő szerint 18 óra 10 perckor kiemelték a valószínűleg vízbe fulladt férfi holttestét.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés