Világ | 2021. 04. 02. – 19:00 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

A The Guardian beszámolója szerint a Dating.com felmérésében részt vevő egyedülálló emberek 75 százaléka választaná az aputestet annak izmos változata helyett.

Az aputest címként azokra a férfiakra használják, akik nem kimondottan törekednek arra,

hogy kisportolt „beach body”-val rendelkezzenek,

hiszen egy átlagos férfi nem így néz ki, és nem a filmekben látott izmos férfiak tükrözik a valóságot - írja az Index.

A felmérésben részt vevő férfiak 45%-a még a randioldalán is büszkén feltünteti (#dadbod), hogy ilyen a testalkata, hiszen tisztában vannak azzal, hogy a nők többségének nincs ellenére egy kis pocak. 

Maria Sullivan, a Dating.com alelnöke szerint a felmérés bebizonyította, hogy a nagyon fitt és formás test nem feltétlenül előny a párkeresésben.

Hozzátette még, hogy: a filmek és a tévéműsorok általában a Barbie- és Ken-testalkatot népszerűsítik, így az emberek azt hiszik, ehhez hasonlónak kell lenniük, hogy megtalálják a párjukat. Megerősíthetjük, hogy a való világ nem így működik.

Nem számít a testalkatod, a lelki társad ott van. 

Nemrég Jonah Hill is nyilvánosan szólt vissza azoknak, akik a testalkatára tesznek megjegyzéseket. A színész sok év után végre elfogadta magát, annak ellenére, hogy a média folyton arról cikkez, éppen mennyit fogyott vagy hízott.

De tavaly még Zac Efron is megkapta az aputest címkét, ami végül nagy vitát váltott ki a férfiakkal szemben támasztott elvárásokról, ami az alkatukat illeti. 

Korábban hírt adtunk arról, hogy az allergiásokat könnyebben megfertőzi a koronavírus. A pollenszezon idején sokan allergiás tünetekkel küzdenek. Így aktuális arról beszélni, hogy az allergia sajnos valóban hajlamosít a koronavírus-fertőzéssel való megfertőződésre.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy okoskontaktlencse válthatja a monitort. A pillanat, amikor nem kell többé kijelző fölé görnyednünk, vagy azt apró dobozkában az orrunk elé tartanunk, közelebb van, mint gondolnánk.

Forrás

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés