Kárpátalja | 2021. 04. 02. – 07:40 |
Fotó: zk.dsnsn.gov.ua

Március 31-ére virradóan a Beregszászi kistérségben, Nagypaládon (Велика Паладь, korábban Nagyszőlősi járás) tűz ütött ki a Béke úton. 

Egy gazdaság területén a gabonaszárító befejezetlen épülete kapott lángra.  

Az őr meglátta a tüzet, amely szalmabálákon keresztül gyorsan átterjedt az épületre, és kijevi idő szerint 3 óra 35 perckor felhívta a sürgősségi mentőszolgálatot.

A tűz felszámolásában a nagyszőlősi, tiszaújlaki, nagypaládi és tiszapéterfalvi tűzoltók vettek részt.

A mentősöknek  04:20 órakor sikerült lokalizálni a 240 négyzetméternyi területen elterjedt tüzet.  

A lánglovagok ezenkívül megmentették a pusztulástól a befejezetlen épület mellett található töltőállomást és a szomszédos gazdasági épületeket.  

A tűz végleges felszámolása 07:05 óráig  tartott.

Az illetékes hatóságok vizsgálják a tűz kitörésének okait és körülményeit. Tart a kárfelmérés, mivel a tűz elpusztította a 240 négyzetméter alapterületű befejezetlen épület mennyezetét és tetőszerkezetét, 10 tonna szalmát, 5 köbméter fagerendát, valamint gabonaszárító berendezéseket – olvashatjuk az Ukrán Rendkívüli Helyzetek Állami Szolgálatának (DSZNSZ) kárpátaljai megyei főosztályának honlapján.

Korábban hírt adtunk arról, hogy vízbe fulladt egy férfi a Beregszászi kistérségben. A sürgősségi mentőszolgálathoz március 31-én 14:06 órakor érkezett bejelentés arról, hogy Csarnatő (Черна, Beregszászi kistérség, korábban Nagyszőlősi járás) településen egy férfi valószínűleg belefulladt a mesterséges víztározóba.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy részeg nő okozott balesetet Ungváron. Ezenkívül az utastér átvizsgálása során a rendőrök egy fóliatekercset találtak, amelyben kábítószerre hasonlító fehér kristályos anyag volt.


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!