Kárpátalja | 2021. 04. 02. – 12:11 |
Fotó: a Kárpátaljai Járőrszolgálat Facebook-bejegyzése

Az eset április 1-ére virradóan történt Munkácson, az Ajvazovszkij utcában. A rendőrök közlekedési szabálysértés miatt megállítottak egy Peugeot típusú gépkocsit. 

Okmányellenőrzés során a járőrök észrevették a férfi bódult állapotát,

melyet később az egészségügyi intézményben is megerősítettek. 

A járőrök az év során másodszor ittas állapotban történő vezetés, okmány nélküli járművezetés miatt adminisztratív jegyzőkönyveket állítottak ki a szabálysértő ellen.

A bírságok összege 54 400 hrivnya volt.

Ezenkívül a kocsiban végzett átvizsgálás során a járőrök kábítószerhez hasonlító barna színű anyaggal teli fecskendőt találtak.

A járőrök a helyszínre a nyomozókat hívták ki. Az ügyben még tart a vizsgálat  - olvashatjuk a Kárpátaljai Járőrszolgálat Facebook-oldalán. 

korábban hírt adtunk arról, hogy részeg nő okozott balesetet Ungváron. Ezenkívül az utastér átvizsgálása során a rendőrök egy fóliatekercset találtak, amelyben kábítószerre hasonlító fehér kristályos anyag volt.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy Ukrajnába való visszatérésekor fogtak el egy bűnözőt Csapon. A bűnözőt Magyarországról közlekedő Mercedes kisbusz utasainak okmányellenőrzése közben találták meg.


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!