Kárpátalja | 2021. 04. 19. – 09:30 |

Tiszapéterfalvi fiatal rabolt ki egy házat Nagyszőlősön (Fotók); Hamis PCR-teszttel akart belépni Kárpátaljára egy magyar férfi Asztélynál; Fóliás zöldségtermesztés - Idénykezdet megpróbáltatásokkal; Földalatti bunkerben a csempészcigi Kispaládnál (Video); COVID-oltás után meghalt egy férfi a Lemberg megyében. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. április 17-18-án.

Tiszapéterfalvi fiatal rabolt ki egy házat Nagyszőlősön (Fotók)

Egy korábban már elítélt férfi betört egy nagyszőlősi házba, ahonnan háztartási cikkeket és pénzt vitt el.  A fiatalembert őrizetbe vették, az ügyben tovább folyik a nyomozás. Április 18-án kijevi idő szerint 6 óra körül bejelentés érkezett a rendőrséghez, hogy kiraboltak egy nagyszőlősi házat.  A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a betörő pénzt, tévét és két mobiltelefont lopott el.

Hamis PCR-teszttel akart belépni Kárpátaljára egy magyar férfi Asztélynál

Egy magyar állampolgár az asztélyi ellenőrző ponton hamis PCR-teszttel próbált bejutni Ukrajna területére. Április 17-én, kora reggel egy 35 éves magyar állampolgár hamis COVID-19 teszttel próbált bejutni Ukrajnába.  Az adatok alapján a férfi még nem járt Ukrajnában, de az általa felmutatott igazolást állítólag Ukrajnában állították ki.

Fóliás zöldségtermesztés - Idénykezdet megpróbáltatásokkal

Kárpátalja fóliás zöldségtermesztőire már igazán ráférne egy sikeres évad. Tavaly ilyenkor a hatóságok bezáratták a zöldségpiacokat, és ennek következtében a termelők sokszor még az önköltségi ár alatt sem tudták értékesíteni a sok munkával, kockázattal, és nem utolsósorban a jelentős anyagi ráfordítással előállított primőröket.

Földalatti bunkerben a csempészcigi Kispaládnál (Video)

A pénzügyőrök és a rendőrök Kispaládnál tartottak zöldhatár ellenőrzést, amikor egy bokros, fás területen hátrahagyott kéziszerszámokat találtak. A terület átvizsgálásakor a pénzügyőrök földalatti bunkerekre bukkantak, amikben 21 ezer doboz, csaknem 29 millió forint értékű adózatlan dohányt találtak.

COVID-oltás után meghalt egy férfi a Lemberg megyében

Ukrajnában a COVID-oltás után meghalt férfi halálának okát „immunizálás utáni nemkívánatos eseményként” jegyezték fel, de a pontos ok még mindig nem ismert. Lemberg megyében elhunyt egy férfi, aki előző nap AstraZeneca (Covishield) COVID-19 elleni védőoltást kapott.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!

Hirdessen Ön is a Kárpátinfo hetilapban

Apróhirdetés beküldése
Apróhirdetés feladása a Karpatinfo.net.ua oldalra
  • Az apróhirdetés feladásához a Karpatinfo.net.ua oldalra regisztráció szükséges
  • Magánszemélyek és cégek számára INGYENES