Nagy-Britannia | 2021. 04. 19. – 16:00 |
 Fotó: Internet

Két éve jegyesek, most ügy döntött házastársul veszi a 93 éves csillárt a magát objektofilnek valló brit nő – tudhattuk meg a Channel 4 Steph's Packed Lunch című műsorából.

Amanda Liberty meghívást kapott a Channel 4 Steph’s Packed Lunch című műsorába, amiben a szerelemről és a kapcsolatokról volt szó - írja a Hirado.

A leedsi nő nyitott az objektofíliára, vagyis képes szerelmes érzelmeket táplálni egy tárgy felé.

Amanda a műsorban azt nyilatkozta, hogy

nem tekinti őket olyan élettelen tárgyaknak, mint a legtöbb ember.

Amanda azt is elmondta, hogy először egy dobkészletbe volt szerelmes, és most azt tervezi, hogy hozzámegy egy Luminere nevű német csillárhoz.

A 93 éves csillárt először 2016-ban látta meg az Ebayen, amibe – elmondása szerint – azonnal szerelemes lett. Miután meglátta a csaknem száz éves csillárt, Amanda azt mondta, hogy „két hétig nem tudta kiverni a fejéből”.

Ezután rendelte meg a csillárt, amit Németországból szállítottak az Angliában található Leeds nevű városba, ahol a lány él.

Arra a kérdésre, hogy miként fedezte fel a tárgyak iránti érzelmét, Amanda így válaszolt:

„sokáig nem értettem, hogy őszinte legyek, de mindig elfogadtam magam, bár nem értettem”.

Majd hozzátette, hogy emberek iránt nem képes ilyen érzelmeket táplálni, és erre példaként a japánokat hozta fel, ahol az animizmus, mint vallás jelen van, ami azt jelenti, hogy az emberek érzékelik a tárgyak energiáját, így érzelmi kötődést is képesek kialakítani velük.

Az alább látható videó még 2019-ben készült, amikor Amanda még csak tervezgette a házasságot a csillárral.

Korábban hírt adtunk arról, hogy a lezárásokat semmibe véve, a 82 éves skót Maureen Hogg a barátjának 70. születésnapja alkalmából ment el egy házibuliba, amit később a rendőrség kapcsolt le, ahol minden résztvevőt megbírságoltak.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy mérgeskígyót találtak egy salátacsomagban Ausztráliában. Nem tudni, hogy a körülbelül 20 centiméter hosszú kígyó hogyan kerülhetett bele a csomagba, de mindaddig kényelmesen elvolt, amíg a szupermarketből haza nem vitte a férfi.

Forrás


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!