Kárpátinfo.net


| 2021. 04. 19. – 12:23 | Kárpátalja |
Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

A rendőrök egy traumatikus fegyverre hasonlító tárgyat találtak egy királyházi (Королево, Beregszászi járás) férfi autójában.

Az illetőnek nem volt fegyvertartási engedélye.  

Április 19-én a kora reggeli órákban a rendőrök Királyháza nagyközség közelében közlekedési szabálysértés miatt megállítottak egy Dodge típusú gépkocsit, melynek volánja mögött egy 24 éves helyi lakos ült.

Az autó felületes átvizsgálása során a rendőrök egy traumatikus pisztolyra hasonlító tárgyat találtak. A férfinak nem volt engedélye fegyverhez.

Az előzetes ellenőrzés szerint a pisztolyt harci fegyverré alakították át.

Az illetékesek lefoglalták és szakértői vizsgálatra továbbították a tárgyat. 

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 263. cikkelye (illegális fegyvertartás) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak. Még tart a vizsgálat – jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya.


Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy csempészett cigarettát szállított egy ukrán férfi. A járműben 4500 doboz mesterkartonokba csomagolt, magyar adó- és zárjegy nélküli, feltehetően árucsempészetből származó cigarettát találtak.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy kerékpáros vesztette életét egy balesetben Kárpátalján. Április 18-án kijevi idő szerint körülbelül 17 órakor a rendőrséghez bejelentés érkezett arról, hogy Kárpátalján, a Técsői járásban, Taracköz (Тересва) és Bedőháza (Бедевля) települések között közlekedési baleset történt.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!