Kárpátalja | 2021. 04. 18. – 09:25 |
A házban megtalálták az eszméletlen háztulajdonost, akinek az életét a kiérkező orvosok sajnos már nem tudták megmenteni. Fotó: DSZNSZ

A nagybereznai járásban életét vesztette egy tűzesetben egy lakóház tulajdonosa.

Április 16-án kijevi idő szerint 22 óra 54 perckor a nagybereznai sürgősségi mentőszolgálathoz bejelentés érkezett, hogy Malomréten (Жорнава) tűz ütött ki egy lakóházban.

Az 1960-as születésű férfi házában a tüzet a szomszédok vették észre, akik azonnal értesítették a tűzoltókat és a mentősöket. A szomszédok önállóan elkezdték oltani a tüzet.

A házban megtalálták az eszméletlen háztulajdonost, akinek az életét a kiérkező orvosok sajnos már nem tudták megmenteni.

A háztüzet a tűzoltók kiérkezése előtt a szomszédok önállóan már eloltották. Az illetékes hatóságok vizsgálják a tűz kitörésének okait és körülményeit.  Tart a kárfelmérés - olvashatjuk az Ukrán Rendkívüli Helyzetek Állami Szolgálatának (DSZNSZ) kárpátaljai megyei főosztályának honlapján.

  • A házban megtalálták az eszméletlen háztulajdonost, akinek az életét a kiérkező orvosok sajnos már nem tudták megmenteni.

Korábban hírt adtunk róla, hogy halálos közúti baleset történt a beregszászi kistérségben található Gáton. Egy VAZ típusú gépkocsi vezetője nem tudta bevenni a kanyart és nekicsapódott egy kisbusznak. A baleset következtében a Zsiguli sofőrje életét vesztette.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!

Hirdessen Ön is a Kárpátinfo hetilapban

Apróhirdetés beküldése
Apróhirdetés feladása a Karpatinfo.net.ua oldalra
  • Az apróhirdetés feladásához a Karpatinfo.net.ua oldalra regisztráció szükséges
  • Magánszemélyek és cégek számára INGYENES