Kárpátinfo.net


Megosztás


Közlekedési baleset történt Beregszászban (Fotó); Illegális kavicskitermelést lepleztek le Kárpátalján; Taran: Oroszország a Krím félsziget irányából támadhatja meg Ukrajnát; Ukrajnában szigorították a szubvencióra vonatkozó követelményeket; Két rendőrkocsinak ütközött a migránsokkal menekülő ukrán embercsempész. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. április 15-én.

Közlekedési baleset történt Beregszászban (Fotó)

Április 15-én a reggeli órákban egy közlekedési baleset történt Beregszászban, a Bohdan Hmelnickij úton. A Mukachevo.net hírportál értesülései szerint egy terepjáró a szembejövő sávba hajtott át, ahol frontálisan összeütközött egy VAZ márkájú személygépkocsival.

Illegális kavicskitermelést lepleztek le Kárpátalján

A természeti erőforrások védelmére irányuló intézkedések részeként az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) feltárta Kárpátalján az országos jelentőségű ásványok illegális kitermelését. Az „üzletember” tette több mint 1 millió hrivnya összegű veszteséget okozott az államnak.

Taran: Oroszország a Krím félsziget irányából támadhatja meg Ukrajnát

Oroszország Krím felől indíthat támadást Ukrajna ellen, és Moszkva meg is teszi ezt a lépést a félsziget vízellátásának biztosítása érdekében – jelentette ki Szerhij Taran védelmi miniszter szerdán az Európai Parlamentben (EP) felszólalva.

Ukrajnában szigorították a szubvencióra vonatkozó követelményeket

Ukrajnában a támogatások kiszámításakor a betétekből, osztalékokból származó jövedelmet és külföldi utazásokat veszik figyelembe. Az ukrán Miniszteri Kabinet április 14-én, szerdán tartott ülésén határozattervezetet fogadott el, amely szigorítja a szubvenció megítélésének követelményeit.

Két rendőrkocsinak ütközött a migránsokkal menekülő ukrán embercsempész

A rendőrök egy ukrán embercsempésszel és kilenc illegális migránssal szemben intézkedtek az elmúlt 12 órában. Az autóban, amely Ausztria felé haladt, a 36 éves ukrán járművezetőn kívül kilenc illegális migráns utazott.