Kárpátinfo.net


| 2021. 04. 16. – 09:21 | Ukrajna |
Fotó: Mukachevo.net

Hirdetés

Az Odessza Megyei Rendőrség adatai szerint egy 32 éves kárpátaljai származású nő, akit korábban emberkereskedelem és rablási kísérlet miatt ítéltek el, Odesszába költözött, ahol kábítószerekkel és pszichotróp anyagokkal foglalkozó bűnözői csoportot hozott létre.

A csoportba egy odesszai férfi, illetve két 22–24 éves nő tartozott.

A bűnbanda tagjai napi szinten kokaint, más kábítószereket és pszichotróp anyagokat adtak el közösségi hálózatokon keresztül, értékesítésükből naponta több mint 50 000 hrivnyát keresve.

A kereskedők a pénzt készpénzben vagy bankkártyára kapták meg,

miután kézről kézre adták az ügyfeleknek az „árut”.

A bíróság által engedélyezett házkutatás során a nyomozók több mint 300 g szintetikus és növényi eredetű kábítószert (por és fű) és körülbelül 100 g pszichotróp anyagot, tablettákat, csomagolóanyagokat, az ügyfelekkel folytatott kommunikációs eszközöket, bankkártyákat,

a drogok eladásából származó pénzt és egyéb tárgyi bizonyítékokat foglaltak le.

Az ügyben még folyik a nyomozás - írja a Mukachevo.net.


Hirdetés

  • Drogdílercsoportot alapított egy kárpátaljai nő Odesszában
  • Drogdílercsoportot alapított egy kárpátaljai nő Odesszában

Video

Korábban hírt adtunk arról, hogy öngyilkos csoportot vezetett egy iskolás lány Ukrajnában. Ukrajnában, Zaporizzsjában a nyomozók lelepleztek egy 11. osztályos diáklányt, aki egy öngyilkos csoport irányításával foglalkozott.  

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy drogdílert lepleztek le a rendőrök az Ungvári járásban. Kárpátalján az Ungvári Kerületi Rendőrség munkatársai azonosították azt az elkövetőt, aki a járásban kábítószer-terjesztéssel foglakozott.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!