Kárpátinfo.net


| 2021. 04. 15. – 08:40 | Kárpátalja |
Fotó: Babják Zoltán Facebook-bejegyzése

Hirdetés

Babják Zoltán polgármester közösségi oldalán adott hírt arról, hogy sor került a hagyományos értekezletre Beregszászi Kistérség települési elöljáróinak részvételével.

Megtudhattuk, hogy  egyebek mellett, arról esett szó, hogy

milyen algoritmus szerint végezzenek közmunkát kistérségünk területén azok a személyek, akik ilyen büntetésben részesültek.

Társadalmilag hasznos munkát kell nekik végezniük, például a területrendezés szférájában.

Babják Zoltán kiemelte, hogy emellett felhívták az elöljárók figyelmét arra, hogy az áramszolgáltató vállalatnál grafikont állítottak össze arról, hogy mikor és hol lesz tervezett áramszünet, így készen kell állni az ilyen esetekre.


Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy a szemétszállításról tárgyaltak a Beregszászi Kistérségben. Babják Zoltán polgármester közösségi oldalán osztotta meg a hírt, miszerint az illetésekkel azon dolgoznak, hogy a Beregszászi Kistérség egész területén működjön a szilárd háztartási hulladék központosított elszállítása.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy Babják Zoltán, polgármester közösségi oldalán adott tájékoztatást arról, hogy folytatják a beregszászi Macsolai utca útburkolatának felújítását. Továbbá megtudhattuk, hogy mindazon előfizetők otthonait, akik már rendelkeztek a vízszolgáltatásra vonatkozó szerződéssel, a Kárpátvíz Kft. költségén kötik rá az új vezetékre.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!