Skócia | 2021. 04. 15. – 19:00 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

A lezárásokat semmibe véve, a 82 éves skót Maureen Hogg a barátjának 70. születésnapja alkalmából ment el egy házibuliba, amit később a rendőrség kapcsolt le, ahol minden résztvevőt megbírságoltak.

Az illegális partyzásért 60 fontra (25 ezer forint) büntették a 82 éves nőt a Skóciában található Eagleshamban  -írta a Mirror, melyet az Index idéz. 

A 82 éves nagymamának 17 éves unokája, Daisy a Twitteren posztolt a nagyanyja büntetéséről, a poszthoz a bírságról szóló lapot is lefotózta.

Azt írta, ha 82 éves lesz pont olyan szeretne lenni, mint a nagymamája.

Illetve még panaszkodva fejtegette azt is, hogy miért van az, hogy a 82 éves nagyijának jobb a társadalmi élete mint az övé.

Daisy később elárulta, hogy a születésnapon csak olyanok vettek részt, akik már megkapták a koronavírus elleni védőoltást, azaz, senki sem volt igazán veszélyben.

A nagymama mindent vállalva, befizeti a büntetést. 

A buli felszámoltatását követve a 82 éves asszonyt a rendőrség vitte haza.

Korábban hírt adtunk arról, hogy a koronavírus fertőzöttek száma 138,2 millió a világon. A fertőzés 192 országban és régióban van jelen.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy Olaszországban káoszhoz vezetett az idősek regisztráció nélküli oltása. Káoszhoz vezetett a 70-80 évesek regisztráció nélküli oltásának elindítása Olaszországban, miután a kormány korosztályok szerint programozta át a koronavírus elleni vakcinázást, elsőbbséget adva az időseknek - jelentette az olasz sajtó kedden.

Forrás

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!

Hirdessen Ön is a Kárpátinfo hetilapban

Apróhirdetés beküldése
Apróhirdetés feladása a Karpatinfo.net.ua oldalra
  • Az apróhirdetés feladásához a Karpatinfo.net.ua oldalra regisztráció szükséges
  • Magánszemélyek és cégek számára INGYENES