Kárpátinfo.net


Megosztás


Egy kutatás szerint ezek a legveszélyesebb benzinkutak Ukrajnában; Brutálisan megverte barátnőjét egy 15 éves lány Ukrajnában; Drónról lőttek az ukrán katonákra Donbászon, egy katona meghalt; Putyin kifejtette álláspontját Bidennek az ukrajnai rendezésről; Emelhetik a szülési támogatás összegét Ukrajnában. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. április 14-én.

Egy kutatás szerint ezek a legveszélyesebb benzinkutak Ukrajnában

Ukrajnában számos benzinkút üzemanyaga nem felel meg a minőségi előírásoknak, és veszélyes lehet az autókra és az emberek egészségére. A legrosszabb mutatókat a BRSM-Nafta, a Motto, a Sun oil, a Factor és a Tatneft benzinkutak benzinjében találták.  

Brutálisan megverte barátnőjét egy 15 éves lány Ukrajnában

Ukrajnában, Zaporizzsjában egy 15 éves diáklány durván megverte barátnőjét. Kiderült, a lányok egy fiú miatt vesztek össze.  Az esetről az erőszakos videofelvétel a helyi Telegram-csatornákon jelent meg. 

Drónról lőttek az ukrán katonákra Donbászon, egy katona meghalt

Donbászon a fegyveresek az ukrán hadsereg pozícióira lőttek. Ennek következtében egy katona meghalt, hárman megsebesültek. Az orosz zsoldosok többször lőttek az ukrán fegyveres erők állásaira. Az ellenséges lövedékek következtében az elmúlt nap során az Ukrán Fegyveres Erők három katonája megsebesült.

Putyin kifejtette álláspontját Bidennek az ukrajnai rendezésről

Vlagyimir  Putyin orosz elnök kifejtette amerikai hivatali partnerének, Joe Bidennek az ukrajnai politikai rendezés megközelítéseit - közölte kedden a Kreml. A moszkvai tájékoztatás szerint Putyin a politikai rendezésnek a minszki intézkedéscsomagon alapuló módjáról beszélt.

Emelhetik a szülési támogatás összegét Ukrajnában

Ukrajnában a Szociálpolitikai Minisztérium törvénytervezetet készített a „gyermekes családok számára nyújtott állami támogatásról”, hogy növeljék a szülés után járó támogatás összegét. 2014 óta először javasolják a kifizetések összegének növelését és az éves  indexálás létrehozását.