Kárpátalja | 2021. 04. 14. – 08:01 |
Fotó: a Kárpátaljai Járőrszolgálat Facebook-bejegyzése

Kárpátalja megyeszékhelyén, Ungváron április 12-én két koccanásos baleset történt. Mint kiderült, mindkét járművezető ittas állapotban vezetett. 

Az első eset a Zanykovecka utcában történt.

A járőrökhöz kijevi idő szerint körülbelül 20 órakor érkezett bejelentés. Kiérkezve a helyszínre a rendőrök megállapították, hogy a Skoda típusú gépkocsi sofőrje nem tartotta be a biztonságos távolságot

és nekiütközött egy Volkswagen márkájú autónak.

A balesetet okozó sofőr igazoltatása során a rendőrök észrevették, hogy a férfi bódult állapotban van, amit az egészségügyi intézményben az orvos is megerősített. 

A másik eset éjszaka a Volodimirszka utcában történt. A járőrök megállapították, hogy a Ford sofőrje szintén nem tartotta be a járművek közötti biztonságos távolságot

és nekiütközött egy BMW autónak.

Okmányellenőrzés során kiderült, a sofőr ittasan vezetett. Vérében 1,69 ezrelék alkoholt mért a szonda.

A járőrök mindkét esetben közigazgatási jegyzőkönyvet állítottak ki a szabálysértők ellen. További sorsukról a bíróság dönt majd – olvashatjuk a Kárpátaljai Járőrszolgálat Facebook-oldalán.

Korábban hírt adtunk arról, hogy személygépkocsival ütközött egy motoros Munkácson. Szerencsére a baleset résztvevői életben maradtak.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy telefont és pénztárcát lopott egy férfi Ungváron. Április 12-én kijevi idő szerint körülbelül 8 órakor a Tor rendőrségi egységhez bejelentés érkezett arról, hogy lopás történt Ungváron, a Kapos utcában. 

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!